hulplijn:
020 8903697

Vrachtwagen banden

Bandenmaat:

/

Snelheidscategorie:

Merk:

As:

Aantal:

Opties:

Winterbanden JaVrachtwagenbanden

Het vinden van de juiste vrachtwagenbanden, is complexer dan het kopen van conventionele autobanden. Naast de juiste grootte moet ook aandacht worden besteed aan op welke as de banden gemonteerd worden: Er zijn vrachtwagenbanden voor de stuuras, aandrijfas of de aanhangwagen. Producten voor elke as zijn te bestellen op autobandenmarkt.nl. Vooral in de winter zijn goede banden en veiligheid van belang bij voertuigen. De eisen van een vrachtwagen band zijn sowieso erg hoog de vrachtwagen legt namelijk grote afstanden af, heeft veel gewicht te vervoeren en is soms ook buiten de verharde wegen actief. Slijtage , drukverdeling en rolweerstand zijn belangrijke aspecten die de kwaliteit van een band bepalen. Deze be´nvloeden de prestaties en daarmee de efficiŰntie dat naast veiligheid een belangrijk aspect is. Uiteraard is ook een geschikt tegenwicht van belang.

meer ...

Winterbanden voor vrachtwagens

Op autobandenmarkt.nl kunt u kiezen uit diverse soorten vrachtwagenbanden, zoals van de bekende merken Continental, Bridgestone en Goodyear. Geeft u de gewenste maten en de as aan in het systeem, optioneel kunt u direct kunt zoeken naar winterbanden. Vervolgens krijgt u alle banden die beschikbaar zijn in onze online shop voor vrachtwagens weer gegeven . Wij beloven u hoogwaardige producten tegen lage prijzen en snelle levering.

Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Vrachtwagen montagepartner gezocht
We zoeken nog garages voor de montage van vrachtwagenbanden
Aanmelden zonder kosten
Logistieke korting
Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: autobanden@delti.com
Koop zonder risico:
  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

© 1999-2014 by Delticom / autobandenmarkt.nl 23.07.2014 06:34