ico

Banden voor BMW

BMW

Merk: BMW [veranderen]
Reeks van modellen:

Bijpassende banden voor uw BMW model:

meer ...

Banden op seizoen:

 Banden voor BMW

Vanaf 1929 maakt BMW hoogwaardige banden tot grote vreugde van de bestuurders over de hele wereld. Om de volledige controle over het voertuig te houden, ongeacht de omstandigheden, is het gebruik van de juiste banden is erg belangrijk. Vanwege het brede scala dat beschikbaar is, kunt u kiezen uit zomer, winter en all-season banden voor uw BMW.

Banden die voor BMW's ontworpen zijn

BMW is betrokken bij het ​​ontwikkelen van banden die op alle BMW-modellen worden gebruikt. Daarom werkt het bedrijf samen met bandenfabrikanten zoals

. De banden zijn speciaal ontworpen om op alle BMW's modellen te passen. banden die zijn goedgekeurd voor BMW's kunnen worden herkend door een stersymbool of een letter A gevolgd door hetzelfde stersymbool op de zijkant van de band.

Koop de geschikte banden voor uw model BMW

Door de exacte aanwijzingen te volgen, kunt u de geschikte banden voor uw model BMW gemakkelijk vinden. Voor de onervaren kopers, kunnen deze aanwijzingen moeilijk te vinden zijn. Als u op de zijkant van een band kijkt, ziet u de breedte van de band in millimeters (bijvoorbeeld 195), gevolgd door de hoogteverhouding (de hoogte van de zijwand gedeeld door de breedte van de band, bijvoorbeeld 65) en de diameter van de velg in inches. De volgende indicatie is de snelheid getoond in de vorm van een letter (bijvoorbeeld H).

Geschikte banden voor een BMW model

Heeft u een BMW X en gaat u vaak de verharde weg af? Als dat zo is, moet u betrouwbare offroad-banden hebben die ook een hoog rijcomfort bieden. offroad banden hebben bijzondere eigenschappen als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Eigenaars van een

  • BMW seria 5,
  • BMW seria 6
  • of BMW Seria 7

zijn vaak op zoek naar banden met verminderde rolweerstand, een laag geluidsniveau en die bieden een veel comfort bieden. Ongeacht het model van uw voertuig, als u banden voor uw BMW koopt moet u letten op de kwaliteits/prijsverhouding van die banden. U moet naar banden zoeken met lage slijtage en hoge prestaties. Het brandstofverbruik kan worden verminderd als u de juiste banden kiest.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 22.09.2020 06:37