ico 020 8903697 ico

Banden voor Opel Zafira

Opel

Het is mogelijk dat uw auto-model niet op de lijst staat of dat er verkeerde typen en vergissingen in de lijst zitten. Wilt u zo vriendelijk zijn om het ons te laten weten als u uw automodel niet kunt vinden of u vergissingen ontdekt?

Merk: Opel [veranderen]
Reeks van modellen: Zafira [veranderen]
Naam van het model:

Banden op seizoen:

 Banden voor de Opel Zafira

De Opel Zafira, die in 1999 gepresenteerd werd en de Sintra verving is gebaseerd op de Astra. Hij verrukte de klanten en de media met een innovatie die door Opel Flex 7 werd genoemd. Dit sloeg op het stoelconcept van de Zafira. De tweede rij met drie stoelen kan ingeklapt en naar voren geschoven worden, de twee achterstoelen kunnen in de vloer geklapt worden. Dit levert een vlakke laadruimte van bijna twee meter lang op. Bij vergelijkbare modellen moesten de stoelen er toen nog uitgehaald worden, inmiddels hebben veel fabrikanten het Flex 7-concept overgenomen of iets vergelijkbaars ontwikkeld. Vanaf 2002 was de eerste generatie Zafira´s ook beschikbaar in een door aardgas aangedreven variant: ook een innovatie. De Opel Zafira OPC met een vermogen van ongeveer 200 pk was populair. De kleinste benzinemotor had een vermogen van 101 pk en er waren ook dieselmotoren verkrijgbaar. In 2003 vond een make-over plaats. In 2005 kwam de tweede generatie Zafira´s op de markt.

Deze maakten ook gebruik van het succesvolle Flex 7-concept. Er werden belangrijke verandering aangebracht op het dashboard en er kwamen nieuwe motoren. Ook de aardgasversie van de Zafira was weer verkrijgbaar: in eerste instantie met een vermogen van 100 pk en later als de 1,6 CNG Turbo met een vermogen van 150 pk. Het vermogen van de OPC werd verhoogd tot 240 pk. Sinds 2012 kan de derde generatie Opel Zafira´s besteld worden. De Flex 7 is voor het eerst niet standaard inbegrepen. Iedereen die de vijfzitter wil omzetten in een MPV met zeven zitplaatsen moet extra betalen. Maar u kunt geld besparen bij de aanschaf van nieuwe banden voor de Opel Zafira die we u tegen een lage prijs aan kunnen bieden. De selectie banden voor de Opel Zafira op autobandenmarkt.nl is groot en zal u zeker overtuigen.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 20.05.2019 05:36