ico 020 8903697 ico

Banden voor Peugeot 407

Peugeot

Het is mogelijk dat uw auto-model niet op de lijst staat of dat er verkeerde typen en vergissingen in de lijst zitten. Wilt u zo vriendelijk zijn om het ons te laten weten als u uw automodel niet kunt vinden of u vergissingen ontdekt?

Merk: Peugeot [veranderen]
Reeks van modellen: 407 [veranderen]
Naam van het model:

Banden op seizoen:

 Peugeot 407 banden voor de Franse middenklasser

De Peugeot 407 is de opvolger van de Peugeot 407. De auto werd in 2004 aan het publiek getoond en zou hetzelfde jaar al te koop zijn bij de dealers. Er zou ook een station-versie van de 407 uitgebracht worden, maar hier moest de consument nog meerdere maanden op wachten. De productie van de 407 stopte in 2011 toen het Franse merk met de opvolger kwam, de 508. De Peugeot 407 is een bijzonder succesvol type geweest en vooral het uiterlijk van de auto is geprezen door verschillende tijdschriften. In 2005 werden er een kwart miljoen exemplaren verkocht, wat het succes nog eens onderstreept. Er zijn verschillende uitvoeringen van dit type te vinden, waaronder de exemplaren die na 2008 gemaakt zijn en die een facelift gekregen hebben.

Peugeot 407 banden direct online bestellen

Peugeot 407 banden zijn gemakkelijk te bestellen via het internet. Let erop dat er verschillende maten zijn en dat jouw Peugeot 407 wellicht niet meer de originele bandenmaat heeft. De bandenmaat vind je aan de buitenzijde van de banden die je nu op de auto hebt. Er zijn verschillende soorten Peugeot 407 banden te vinden met uiteenlopende eigenschappen. Je kunt op zoek naar de banden met de beste grip op nat wegdek, maar je kunt ook kijken naar de rolweerstand om zo het verbruik van de auto omlaag te brengen. Op autobandenmarkt.nl vind je alle soorten banden voor de Peugeot tegen scherpe prijzen, en met duizenden servicepartners bij jou in de buurt die de banden kunnen monteren voor je.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 20.05.2019 05:33