ico

Banden voor Volvo

Volvo

Merk: Volvo [veranderen]
Reeks van modellen:

Bijpassende banden voor uw Volvo model:

meer ...

Banden op seizoen:

 Banden voor uw Volvo

Volvo biedt een breed scala aan automodellen in het midden-, zakelijke en luxesegment, en ook SUV's. Volvo's staan bekend om hun betrouwbaarheid. Volvo gebruikt ook standaarduitrustingen voor hun modellen, voornamelijk kwaliteitsbanden van Michelin. Maar bijna elke bandenfabrikant biedt geschikte banden voor uw Volvo, dus u hebt de mogelijkheid om uit vele bandenmerken te kiezen.

Veilig reizen met Volvo banden

Volvo betekent kwaliteit. Momenteel hebben alleen Mercedes modellen een hogere gemiddelde levensduur. Daarom moet u ook aandacht besteden aan de kwaliteit bij de aankoop van uw banden. Kwaliteitsbanden bieden meer veiligheid en kosteneffectiviteit, en bieden een hoog comfortniveau. Door de lage slijtage, hebben de banden een laag geluidsniveau en langere levensduur. De banden bieden een optimale grip, in alle weersomstandigheden en op alle wegen.

Geschikte banden voor alle Volvo-modellen

We bieden geschikte banden voor alle Volvo-modellen. Voor de Volvo C30 raadt de fabrikant banden aan in de maat 195/65 R15. Maar u kunt echter ook upgraden naar een bandenmaat 215/40 R18. Voor de Volvo X90 SUV kunt u bandenmaten gebruiken tot 265/35 R22. Het is raadzaam om het kentekenbewijs van uw voertuig te controleren voor u banden koopt.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 22.09.2020 06:40