Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

BF Goodrich Banden

BF Goodrich

BF Goodrich banden

BF Goodrich is een merk met een lange en roemruchte geschiedenis. De oudste bandenfabrikant in Noord-Amerika werd in 1896 opgericht door de Goodrich Company. In de loop der jaren leverde het in alle tijdperken banden voor alle soorten machines, waaronder bekende auto's zoals de 1899 Winton Stanhope, het vliegtuig de Spirit of St. Louis van Charles Lindbergh (het eerste vliegtuig dat de Atlantische oceaan in 1927 overvloog) en het ruimteveer Columbia. BF Goodrich banden hebben zich ook onderscheiden in de autosport, wat bijdraagt aan tal van overwinningen in prestigieuze wedstrijden zoals de Dakar Rally en de Baja 1000.

Van geschiedenis tot hightech

Vanaf 1988 is dit eerbiedwaardige merk eigendom van de gerenommeerde premium bandenfabrikant Michelin. Als resultaat van meer dan een eeuw ervaring in geavanceerde productontwikkeling en toegang tot de technologische middelen van Michelin, bieden BF Goodrich banden kwaliteit en prestaties tegen een redelijke prijs. Op autobandenmarkt.nl zijn deze uitstekende banden betaalbaarder dan ooit, dankzij ons voordelige beleid voor klanten, waar onder andere onklopbare prijzen en gratis levering.

Kwaliteit en waarde, voor elke klant

BF Goodrich produceert hoogwaardige banden voor vrachtwagens, off-road voertuigen en personenauto's van alle klassen. Diverse modellen zomer-, winter- en all-season banden zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, zodat de meeste auto-eigenaren het product kunnen vinden dat het beste past bij hun behoeften. Bestel nu BF Goodrich banden online op autobandenmarkt.nl tegen onklopbare prijzen en geniet van de compromisloze kwaliteit van deze producten op alle wegen, in alle weersomstandigheden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave