We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Complete wielset: Aluminium velg met Winterbanden

Hier vindt u Aluminium velg met winterbanden voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens als compleet wiel met de band van uw keuze kant en klaar gemonteerd en uitgelijnd Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 10 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Aluminium velgen met winterbanden voor in de wintermaanden

Voor banden en velgen bent u bij ons aan het goede adres. Aluminium velgen met winterbanden of stalen velgen: alles is mogelijk en de keuze is aan u. Natuurlijk kunt u alleen kijken naar de uitstraling van een velg, maar ook de veiligheid speelt een grote rol. De juiste velgen voor de juiste auto kunnen er voor zorgen dat u uw velgen niet verliest, met alle gevolgen van dien. Wij bieden zowel aluminium velgen met winterbanden als zomerbanden, die u makkelijk online bij ons kunt bestellen. Maak uw auto gelukkig met de juiste, veilige en comfortabele banden voor het juiste gebruik, maar maak uw banden blij met de velgen die ze verdienen.

Aluminium velgen met winterbanden bestelt u eenvoudig online

Aluminium velgen met winterbanden zijn ook te bestellen via onze website. Met een aantal gegevens kunnen wij u een overzicht van de voor uw auto passende velgen bieden. U maakt een keuze en bestelt eenvoudig online. Dan profiteert u ook nog eens van onze geprezen service die bestaat uit een voordelige terugbelservice bij vragen en meer dan 1500 montagepartners waardoor u zelf niet hoeft te zoeken naar hulp om uw nieuwe velgen te monteren. Mocht er toch iets mis gaan: geen nood! Wij hebben een 30 dagen retourbeleid. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u nooit blijft zitten met onnodige producten. Bestel dus uw banden en velgen via autobandenmarkt.nl.