ico 020 8903697 ico

Continental Banden

Continental

Bandensoort

Bandenmaat

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2706 Klantenwaardering

tweede keer dat ik bestel, perfect geregeld en absoluut niet duur. F. e., Utrecht meer

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
Continental banden

Continental is een marktleider als het gaat om het produceren van high-performance banden. Ongeveer elke vierde auto geproduceerd in Europa verlaat de productielijn met Continental-banden. Continental banden zorgen voor maximale controle over uw auto, ongeacht het wegdek of weersomstandigheden. Hoge kilometrage en een lage rolweerstand garanderen comfortabele ritten en economische efficiëntie.

Voortdurende onderzoek voor de hoogste kwaliteit van de banden van Continental

Continental is niet alleen productie van premium kwaliteit autobanden, maar test ze regelmatig grondig. De resultaten van deze testprocedures gaan in voortdurende productontwikkeling van de fabrikant. Daarom zijn Continental-banden constant verbeterd - voor maximale veiligheid en optimaal comfort tijdens het rijden.

State-of-the-art technologie voor een perfecte ritten met Continental

Voor meer veiligheid tijdens het rijden, Continental optimaliseert banden voor het stabiliseren van systemen zoals ABS en ESC, die de rotatie van de wielen afzonderlijk te controleren bij het breken en sturen. Continental concept van banden ondersteunen van het ESC breekt de macht door banden lamellen in zowel een longitudinale en diagonaal patroon. Vandaar dat de remafstand wordt verlaagd met maximaal 15 procent. Deze top stabiliserende systemen laten zien hoe Continental verhoogt de veiligheid en het comfort voortdurende ontwikkeling. Bijgevolg, dit toont in menig tijdschrift beoordeling: Op regelmatige basis, Continental banden behoren tot de top scorers en ontvangen uitstekende beoordeling door critici.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 21.09.2019 06:47