Continental Banden

Continental

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

MerkContinental banden

Continental is een marktleider als het gaat om het produceren van high-performance banden. Ongeveer elke vierde auto geproduceerd in Europa verlaat de productielijn met Continental-banden. Continental banden zorgen voor maximale controle over uw auto, ongeacht het wegdek of weersomstandigheden. Hoge kilometrage en een lage rolweerstand garanderen comfortabele ritten en economische efficiŽntie.

Voortdurende onderzoek voor de hoogste kwaliteit van de banden van Continental

Continental is niet alleen productie van premium kwaliteit autobanden, maar test ze regelmatig grondig. De resultaten van deze testprocedures gaan in voortdurende productontwikkeling van de fabrikant. Daarom zijn Continental-banden constant verbeterd - voor maximale veiligheid en optimaal comfort tijdens het rijden.

State-of-the-art technologie voor een perfecte ritten met Continental

Voor meer veiligheid tijdens het rijden, Continental optimaliseert banden voor het stabiliseren van systemen zoals ABS en ESC, die de rotatie van de wielen afzonderlijk te controleren bij het breken en sturen. Continental concept van banden ondersteunen van het ESC breekt de macht door banden lamellen in zowel een longitudinale en diagonaal patroon. Vandaar dat de remafstand wordt verlaagd met maximaal 15 procent. Deze top stabiliserende systemen laten zien hoe Continental verhoogt de veiligheid en het comfort voortdurende ontwikkeling. Bijgevolg, dit toont in menig tijdschrift beoordeling: Op regelmatige basis, Continental banden behoren tot de top scorers en ontvangen uitstekende beoordeling door critici.Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.
Anderen over ons
autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2647 Klantenwaardering

snelle levering en een goede prijs J P d., Schoonrewoerd meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 26,90 EUR
,
bijv. 155/70R13T vanaf 28,50 EUR
of 205/55R16W vanaf 37,20 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 28,60 EUR
,
bijv. 155/65R13T vanaf 28,60 EUR
of 195/65R15T vanaf 39,40 EUR
Grote keuze aan top kwaliteit banden:
  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.nl 20.11.2017 06:46