We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Veelgestelde vragen

XRP (Uitgebreide Runflat Prestatie) Technologie

Runflat banden met XRP technologie door Kumho Tires zijn uitgerust met versterkte zijwanden. Bij een punctie kunnen ze het gewicht van het voertuig zelfs zonder lucht dragen. Als er een drukverlies is, kunnen ze ook voorkomen dat de zijkant van de band tussen de weg en de velg wordt gedrukt of dat de band in het velgbed slipt.
De zelfbeschermende zijwanden van de band maken het mogelijk om maximaal 80 km/u te rijden voor een afstand van maximaal 80 kilometer. Daarom hoeft een wiel niet op een gevaarlijke locatie te worden gewisseld. Een ander voordeel van de Kumho-band is gewichtsvermindering en de daaruit voortvloeiende vermindering van het brandstofverbruik, omdat er geen reservewiel meegenomen hoeft te worden. Dit vergroot ook de bruikbare kofferbakruimte. Een voorwaarde voor het gebruik van Runflatbanden is een bandenspanning controlesysteem (TPMS).