We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Veelgestelde vragen

Waar wordt de informatie op het etiket voor mijn banden gepubliceerd/aangeduid?

De classificatie van banden voor personenauto's, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens moet worden gedocumenteerd in de brochures en rapporten van de bandenfabrikant, maar ook online worden gepubliceerd. De consument moet worden geïnformeerd over de prestatiegegevens van een band voordat hij de band koopt, maar de informatie moet ook worden vermeld op of gehecht aan de aankoopfactuur die aan de consument of eindgebruiker van de band wordt overhandigd.

autobandenmarkt.nl geeft de informatie over de EU-Bandenlabelclassificatie van een specifieke band weer op de respectieve detailinformatiepagina. De classificatie gebeurt op productniveau, d.w.z. dat elk product een eigen label heeft. Bovendien worden de bijbehorende gegevens op of samen met de aankoopfactuur verzonden.