Hankook Winterbanden

Hankook

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

MerkHankook winterbanden

Hankook is een Zuid-Koreaanse bandenfabrikant opgericht in de jaren '40 onder de naam Chosun Tire Industrial co. In de afgelopen jaren hebben zij de officiŽle bandenleverancier geweest voor de DTM, en vele automerken gebruiken originele onderdelen vervaardigd door Hankook. Dit onderstreept de roem van deze bandenfabrikant als leverancier van hoogwaardige banden voor zowel de race-baan en gewone wegen. Hankook's winterbanden zijn natuurlijk ook aan deze standaarden.

In 2012, ADAC teste verschillende banden in de maat 165/70 R14 T, waaronder de Hankook ICept RS W442, die in verschillende categorieŽn zeer goed scoorden. Een zeer goede rijstabiliteit en handeling op droge wegdek werden genoteerd, evenals gedrag bij aquaplaning. Deze band merkte ook zelf positief als het ging om het brandstofverbruik voor compacte en familie klasse voertuigen. De blokken langs het loopvlak zijn geplaatst op een afstand van elkaar, waarbij de tractie op winter omstandigheden verbetert. De band is gemaakt van een hoge-grip full-silica samenstelling, waardoor voldoende elasticiteit is in de dalende temperaturen om een goede remweg en veel tractie te ondersteunen. De best presterende Hankook winterbanden, zoals de Icebear W300, nauwelijks meer kosten verbonden dan gewone budget banden - op autobandenmarkt.nl U kunt deze bijzondere band in de maten vinden tussen 13 en 16 inch, met snelheidsindex H en T.

Hoogwaardige Hankook winterbanden

De Icebear W300 is een Hankook winterband ontwikkeld voor SUV's met snelheden tot 240 km / h. De rolweerstand is bijzonder laag en het brandstofverbruik is eveneens dienovereenkomstig laag - een feit wordt ondersteund door de ADAC winterbandentest die een paar jaar geleden was uitgevoerd, waar deze in de categorie van brandstofverbruik hadden gewonnen . Zij genoten ook hoge scores voor ruisonderdrukking en toonde goed gedrag onder aquaplaning. De Icebear W300A is een variant geoptimaliseerd voor grotere velgen, terwijl de W300R is de RunFlat versie van deze Hankook band.

Betaalbare Hankook winterbanden zijn beschikbaar op autobandenmarkt.nl in een ruime keuze, die zeker zijn voor het perfecte hoogwaardigheid onder Hankook banden voor uw auto. Bestel nu en wees goed uitgerust deze winter.

Naar de Hankook profielen:

Montage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.
Anderen over ons
autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2647 Klantenwaardering

Snelle en correcte levering Arnold M., Almere meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 26,90 EUR
,
bijv. 155/70R13T vanaf 28,50 EUR
of 205/55R16W vanaf 37,20 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 28,60 EUR
,
bijv. 155/65R13T vanaf 28,60 EUR
of 195/65R15T vanaf 39,40 EUR
Koop zonder risico:
  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave
Grote keuze aan top kwaliteit banden:
  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.nl 20.11.2017 06:55