ico 020 8903697 ico

Hankook Banden

Hankook

Bandensoort

Bandenmaat

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2706 Klantenwaardering

tweede keer dat ik bestel, perfect geregeld en absoluut niet duur. F. e., Utrecht meer

Grote keuze aan top kwaliteit banden:

  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
Hankook banden

Al jaren is Hankook is een van de meest bekende fabrikanten van hoog kwaliteitsbanden. Met hun unieke rubbersamenstelling en de in-house ontwikkelde loopvlak, Hankook banden overtuigen vooral met top rij-en remgedrag. Zijdelingse schuifdeuren voorkomen en de banden laten een zeer goede stuurstabiliteit.

Hoge kilometrage met Hankook banden

Als het gaat om efficiëntie, Hankook banden zijn ook volledig overtuigend. Boven alles, de banden scoren met lage warmteontwikkeling en - gerelateerd aan de - lage slijtage. Dit zorgt voor een hoge kilometrage, terwijl vermindering van het brandstofverbruik op hetzelfde moment.

Overtuigend bij zomerband beoordelingen

Tijdens de 2012 zomerbandentest van Duitse tijdschrift "Auto Motor Sport", Hankook banden waren volledig overtuigend. Onder andere aspecten, de banden overtuigden met zeer compatibel en makkelijk te controle weggedrag in bochten tot aan de grenzen. Daarnaast werd de bijzonder nauwkeurige stuurgedrag gemarkeerd. Maken aan de remproef op natte wegen, Hankook banden gaan op ongeveer 100 km / h (62 mph) en kwam tot stilstand na slechts 47,9 meter (154.2 voet). Dit maakte Hankook banden de categorie testwinnaar.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 21.09.2019 06:56