ico 020 8903697 ico

Michelin Winterbanden

Michelin

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2678 Klantenwaardering

Snelle en correcte aflevering tegen concurrerende prijs F H., Dronten meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.Michelin winterbanden: Een geweldige keuze

Chauffeurs zijn best uit om barre weersomstandigheden en met bijbehorende wegomstandigheden rekening te houden nog voor de eerste sneeuw. Temperaturen onder nul, koude periodes en vorst eisen voor winterbanden, omdat deze omstandigheden maken slechte zicht en gladde wegen, zelfs voordat de sneeuw valt. Bij de vroege overgang naar Michelin winterbanden - bijvoorbeeld: Michelin Alpin, Michelin Pilot Alpin of Michelin Agilis Alpin - de bestuurder is altijd aan de veilige kant. Winterbanden te bereiden tijdig voor ongunstige weersomstandigheden zoals sneeuw, ijzel en sneeuwbrij.

Michelin winterbanden: Extra veiligheid dankzij de sterke lamellenstructuur de Pilot Alpin lijn's

Speciaal gevormde lamellen garanderen maximale veiligheid met Michelin winterband Pilot Alpin. Smeltende sneeuw en water zijn betrouwbaar verspreid via de lamellenstructuur, en de winterbanden hebben een goede tractie op besneeuwde ondergrond waardoor het maakt uitstekende en stabiele handling van de auto. De nieuwe, verbeterde rubbersamenstelling zorgt voor een uitstekende grip en betrouwbare remwerking van Michelin winterbanden - ongeacht de weersomstandigheden kunnen zijn ook bij hogere snelheden.

Michelin winterbanden 'Alpin lijn: Duurzaamheid als gevolg van lage slijtage en een optimale drukverdeling

Uitstekende rubber en taai lamellenstructuur leggen perfecte basis voor een winterband is zeer lage slijtage en een optimale drukverdeling. Michelin winterband Alpin sport heeft al deze voordelige eigenschappen en overtuigt met perfecte prestaties van de herfst tot het voorjaar.

Michelin winterbanden: Consistente ontwikkeling

Michelin staat voor traditie en voortdurende ontwikkeling, met name als het gaat om winterbanden. Wegen zijn voortdurend uitgebreid met nieuwe wegdekken zoals ZOAB, en veranderingen in het wegdek zijn altijd uitdagend voor winterbanden. De ideale montage, speciaal ontwikkelde winterbanden zijn Michelin's antwoord op veranderende wegdekken. Het bedrijf stelt zich flexibel in algemene voorwaarden en ontwikkelt winterbanden zoals Michelin Alpin die scoren met een betere structuur, loopvlakpatroon en rubbersamenstelling. Winterbanden zorgen voor een maximum aan veiligheid, flexibiliteit en rijcomfort als het sneeuw en ijs.

Prijswinnende Michelin winterbanden

Volledig tevreden chauffeurs en hoogste punten in beoordelingen door toonaangevende tijdschriften en consumentenorganisaties getuigen van uitstekende kwaliteit aan banden van Michelin en vooral aan Michelin winterbanden van het Alpin assortiment.Naast Michelin Alpin, Michelin biedt vele winterbanden voor compacte en middelgrote-assortiment auto's die de hoogste punten hebben gewonnen in testen, bijvoorbeeld: Michelin Pilot Alpin banden voor high performance sportauto's, Michelin Latitude banden voor SUV's of Michelin Agilis voor kleinere vrachtwagens of camper busjes. Michelin winterbanden niet volharden alleen in de testen, maar overtuigen chauffeurs met hun kwaliteit.Michelin winterbanden zijn de perfecte keuze wanneer de veiligheid en het gebruiksgemak van belang zijn op winterse wegen.

Naar de Michelin profielen:

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 19.07.2018 07:09