ico 020 8903697 ico

Pirelli Winterbanden

Pirelli

Bandensoort

Bandenmaat

Prijsklasse

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2678 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.Reis veilig met Pirelli winterbanden

Italiaanse bandenfabrikant Pirelli is bekend al jaren als producent van hoge kwaliteit winterbanden, en de laatste serie biedt een geweldige winterband voor elk type van de auto. Of de rit is een stadsauto's of middenklasse auto, een sportieve rit of een auto met 4WD - Pirelli winterbanden bereiden chauffeurs ideaal voor extreme omstandigheden zoals sneeuw en ijs.

Pirelli: State-of-the-art technologie voor maximale veiligheid

De productserie Snowcontrol brengt maximaal rijcomfort en een perfecte controle over hun voertuig aan bestuurders.Bandenfabrikant Pirelli winterbanden hebben een directioneel loopvlakprofiel met omtrek langsgroeven. De groeven kanaal water weg betrouwbaar en garanderen een probleemloze afhandeling van uw auto wanneer geconfronteerd tegen aquaplaning risico. Een optimale tractie - dankzij overlangse kanalen met extra lamellen tractie verzekeren veilig rijden op sneeuw en garandeert een korte remweg zelfs op wegen die zwaar zijn bedekt met sneeuw. Net wat je zou verwachten van kwaliteit banden door Pirelli!

Pirelli Snowsport voor het rijden met sportieve ambities

De winterband serie Snowsport is ontwikkeld met de ambitieuze bestuurder in het achterhoofd. Asymmetrische Pirelli winterbanden zijn de perfecte overeenkomst voor high-performance middenklasse auto's en personenauto's en sportwagens. Pirelli heeft uitgerust deze serie van winterbanden met een nieuwe, innovatieve lamellen systeem. De geometrische positionering van loopvlaklammelen zorgt voor veilig rijden en remmen.

Geen risico op aquaplaning

Aquaplaning is een van de meest gevaarlijke risico's voor chauffeurs. Pirelli winterbanden zijn uitstekend goed voorbereid om deze uitdagingen aan. Elke band heeft vier brede overlangse groeven waar water zich zeer effectief verspreidt. Nogmaals, Pirelli verrast met innovatieve technologie. Bestuurders kunnen rekenen op Pirelli winterbanden 'betrouwbaarheid en uitstekende prestaties in elke situatie.

Beste testresultaten voor Pirelli winterbanden

Net als in vele voorgaande jaren, Pirelli winterbanden waren weer in staat om te overtuigen tijdens de vele tests. Duitslands sterke automobielclub ADAC beschouwt Pirelli banden Snowcontrol Serie 3 een zeer goed uitgebalanceerde band bij testen tijdens hun jaarlijkse herziening 2012. Speciaal onder vochtige omstandigheden, deze winterband hebben volledig overtuigd de beoordelaars tijdens de ADAC-test. Daarnaast testers waaren vol lof over het winterband met de lage slijtage. Laag brandstofverbruik, evenals geweldige wegligging op sneeuw maakte Pirelli winterbanden een aanrader product. Andere tijdschriften en "Stiftung Warentest" - een bekende Duitse instituut voor tests consumptiegoederen '- beoordeelde dit Pirelli winterband en waren net zo blij. De band liet zeer goede handling onder natte omstandigheden, en wanneer "rijden op modderige sneeuw" Pirelli winterbanden won zelfs een plaats in de hoogste rangen. De remafstanden waren ver onder het gemiddelde zowel bij het remmen in natte omstandigheden en sneeuw.

Naar de Pirelli profielen:

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 15.07.2018 07:15