Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Achilles Winterbanden

Achilles winterbanden

Winterbanden zijn ontworpen voor moeilijke omstandigheden, gladde wegen en temperaturen die vaak onder het vriespunt liggen. Winterprofielen hebben een speciaal ontwerp. Ook de samenstelling van het rubberen loopvlak verschilt van dat van zomerbanden zodat het in de vrieskou elastische blijft en grip op de weg houdt. Samen met speciaal rubber helpen de scherpe profielranden de band beter op met sneeuw of ijs bedekte wegen te hechten. Achilles winterbanden concurreren met de grootste bandenmerken op de markt, ze bieden adequate prestaties tegen een zeer redelijke prijs.

Winterprestaties met de Achilles WINTER 101

Eén van de beste opties voor een Achilles winterband is zeker de Achilles WINTER 101. Na de titel 'Uitstekende prestaties in deze categorie' in talrijke tests te hebben gewonnen voor criteria zoals tractie op sneeuw, geluidsniveau, en remmen op een nat wegdek kan de Achilles WINTER 101 precies voldoen aan wat u zoekt als het gaat om veiligheid en comfort in de winter. De band biedt stevig remmen en maakt gebruik van een rubbersamenstelling die is gericht op duurzaamheid en prestaties bij lage temperaturen. De centrale rib en in elkaar grijpende lamellen zorgen voor een extreem hoog aantal randen voor een betere tractie op sneeuw en ijs, waardoor de winter een minder gedurfde auto-ervaring wordt.

De zomer is nog zo ver weg ... Maar u moet de hoop niet opgeven! In plaats van de auto thuis te laten en te wachten op betere tijden kunt u online de beste budget winterbanden voor uw auto kopen bij autobandenmarkt.nl onder de meest aantrekkelijke voorwaarden. Wij bieden gratis levering binnen het Verenigd Koninkrijk, op het adres van uw keuze. Ons uitgebreide netwerk van garages staat tot uw beschikking en we kunnen rechtstreeks de nieuwe Achilles winterbanden naar een garage in uw buurt leveren voor een snelle montage.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave