Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Apollo Zomerbanden

Zonnige dagen, met de zomerbanden van Apollo

De in India gevestigde bandenfabrikant Apollo blijkt het veel beter te doen dan men had verwacht. Apollo, een bedrijf dat geen genoegen neemt met het verkopen van producten van lage kwaliteit tegen een lage prijs, heeft zijn vermogen om toegang te krijgen tot geavanceerde technologieën en om deze te ontwikkelen, sterk verbeterd. Het bedrijf is nu ook eigenaar van verschillende andere merken, waaronder merken met een goede reputatie zoals Vredestein en Maloya. Dit laat weer zien dat Apollo klaar is om zelfs de strijd aan te gaan met de zwaargewichten uit de industrie. Apollo is niet meer ‘een bandenfabrikant uit India’, het behoort tot de top wanneer er gekeken wordt naar research, ontwikkeling en innovaties op het gebied van winterbanden en zomerbanden, die goed uit de vele testen naar voren komen.

Apollo zomerbanden zorgen voor veilige zomers

Zoals verwacht kan worden van een serieuze fabrikant, levert Apollo zomerbanden voor bijna elk soort voertuig. De zomerbanden van Apollo, ontworpen om veiligheid, comfort en efficiëntie te garanderen in zowel droge als natte rijomstandigheden, zijn gemaakt van speciale rubbersamenstellingen die voor een goede grip en een lage rolweerstand zorgen. Profielpatronen worden uitgebreid onderzocht voor een adequate waterafvoer, gelijkmatige slijtage voor een langere levensduur en zo min mogelijk trilling voor meer rijcomfort.

Apollo Amazer 3G

‘Een nieuwe ster aan de horizon’, zei het Duitse tijdschrift Auto Bild over de prestaties die de Apollo Amazer 3G liet zien tijdens een zeer veeleisende test van zomerbanden. Dit excellente product behaalde goede scores op het gebied van grip bij droge en natte omstandigheden, en ook voor zuinig brandstofgebruik en slijtvastheid. De Apollo Amazer 3G, een band zonder binnenband die ontworpen is voor gebruik als zomertouringband, is verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en is daarom geschikt voor een breed scala van personenauto´s.

Apollo zomerbanden direct online bestellen

Op autobandenmarkt.nl kunt u de beste ‘zomerhits’ van Apollo kopen tegen aantrekkelijk prijzen, maar echt interessant wordt het wanneer gekeken wordt naar de veelzijdigheid van het aanbod aan banden en velgen. Bestel nu twee of meer zomerbanden van Apollo in onze online winkel en wij zorgen voor gratis bezorging aan huis, of bij een lokale servicepartner. Druk op de knop ‘Montagestation zoeken’ om een werkplaats, garage of monteur bij u in de buurt te vinden en we zullen uw nieuwe zomerbanden van Apollo spoedig op locatie bezorgen zodat ze onmiddellijk op professionele wijze gemonteerd kunnen worden. Bij de garage zelf, of aan huis. Dat is een van de grotere voordelen van het online Apollo zomerbanden kopen via autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave