Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor ALFA ROMEO

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Alfa Romeo

Het kopen van de juiste banden wordt vaak beïnvloed door de veiligheid en het comfort die deze banden bieden. Om de veiligheid van de banden te verbeteren, heeft Alfa Romeo jarenlang samengewerkt met verschillende bandenfabrikanten. Yokohoma-V102 banden worden gebruikt voor de Alfa Romeo 147-GTA, en Dunlop banden voor de Spider. Deze autofabrikant werkt ook samen met Bridgestone. Maar als u banden voot uw Alfa Romeo kiest kunt u banden van andere bandenfabrikanten kiezen. Vanwege het hoge aantal verkochte Alfa Romeo's, bieden veel bandenfabrikanten geschikte banden voor Alfa Romeo's.

Belangrijke criteria als u banden koopt

Let op het EU-etiket als als u banden koopt. Op dit etiket staat belangrijke informatie met betrekking tot het brandstofverbruik, de rolweerstand, de grip op een nat wegdek en het geluidsniveau. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een aangename rijervaring in uw Alfa Romeo hebt, ongeacht de weers- en wegomstandigheden. De lengte van de remweg is een van de belangrijkste dingen waar u op moet letten wanneer u banden kiest; een auto heeft meestal 18-45 meter nodig totdat deze volledig stopt.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.