Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor AUDI

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Audi

De geschiedenis van de autofabrikant Audi begint in 1899. Momenteel produceert Audi sportieve premium klasse auto's. Audi is een van de toonaangevende autofabrikanten voor de middenklasse, het bedrijfsleven en de luxeklasse. Audi levert verschillende automodellen, met inbegrip van de compacte klasse en SUV's. Audi's zijn een sensatie om in te rijden, vooral als ze zijn uitgerust met de juiste banden. Het kiezen van de juiste band is erg belangrijk omdat specifieke eisen van elk model moeten overeenkomen met de criteria van de fabrikant. Daardoor wordt in elke situatie de veiligheid van de auto gegarandeerd.

De perfecte banden voor een Audi vinden

Audi is betrokken bij de ontwikkeling van alle banden die moeten voldoen aan de eisen van de verschillende automodellen. Audi heeft een nauwe samenwerking met diverse bandenfabrikanten zoals Bridgestone om banden te fabriceren die zijn goedgekeurd voor de Audi A3, Audi A8 en Audi TT.
Zelfs modellen zoals de A4, A6 of Q7 worden standaard uitgerust met Bridgestone. Audi gebruikt ook banden van Dunlop of Goodyear om zijn modellen mee uit te rusten.

Veiligheid in alle situaties

Met de juiste banden voor een Audi houd je de controle over uw auto in alle weersomstandigheden. Banden die voor Audi's zijn gefabriceerd voldoen aan alle eisen. Voor sportief rijden op off-road terrein met de

  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • of
  • Audi Q7

, vindt u de juiste terreinbanden, die obstakels moeiteloos aankunnen. Wij raden u aan banden te kopen met een versterkte behuizing, omdat deze een hoge schokbestendigheid hebben. Voor meer comfort tijdens het rijden met premium Audi-modellen, moet u banden gebruiken met een hogere rolweerstand en een laag geluidsniveau, wat resulteert in een verlaagd brandstofverbruik en zo de kosteneffectiviteit van Audibanden garandeert.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.