Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor AUDI A2

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Audi A2

De Audi A2 MPV was op de markt was 1999 tot 2005, werd gefabriceerd in Neckarsulm en werd in een soortgelijke vorm als prototype getoond op de IAA in 1997. Hij was verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen, en de Advance was de basisversie. Helaas verkocht de A2 niet erg goed - speciale modellen zoals de in het oog springende "colour.storm" hielpen ook niet. In 2008 was er een terugroepactie. Aan de andere kant bleek de A2 als het ware "vrij van gebreken" te zijn en leidde de lage pech-statistieken in de verslagen van de TÜV (Technische Control Board). De A2 TDI 3L was een speciaal model met een motor met drie cylinders en vele andere eigenschappen waardoor het een lage-energie-auto was.

Hieronder waren bijvoorbeeld een automatische start-stop, een chassis met een hoog aluminiumgehalte en 14 inch wielen met een lage rolweerstand. U kunt dit ook bereiken met de juiste Audi A2 banden. Veel fabrikanten gebruiken een speciale rubbersamenstelling die de wrijving met het wegdek vermindert. U kunt dit type banden op autobandenmarkt.nl vinden. Naast de Audi A2 1.2 3L TDI werden drie andere motorvarianten aangeboden, waaronder een 110 pk benzinemotor. Het bracht de MPV naar een topsnelheid van meer dan 200 km/uur en verbruikt dan nog maar gemiddeld vijf liter brandstof per 100 km. Dit was mogelijk dankzij de FSI directe benzine-inspuiting.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.