We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor AUDI RS6

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Audi RS6

De Audi RS6 is al op de markt sinds 2002 - geen andere standaardmodel van de A6 heeft een sterkere motor. Is beschikbaar als een stationcar of limousine. De huidige generatie heeft meer dan 500 pk en heeft standaard vierwielaandrijving. Het is niet verwonderlijk dat de RS6 is gebouwd door Quattro GmbH in Neckarsulm. Er zijn minder dan 4 seconden nodig voor de versnelling naar 100 km/uur- op voorwaarde dat de Audi RS6 banden voor een goede tractie zorgen. Kijk niet alleen naar de prijs bij het kopen van Audi RS6 banden, maar besteed ook aandacht aan de kwaliteit, zodat u ook bij 250 km/h de controle over de auto houdt.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.