Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor BMW 3

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor BMW 3

De BMW 3-serie is al zo'n 40 jaar onderdeel van het straatbeeld. De BMW 3-serie werd in 1975 op de markt gebracht, en zes jaar later waren 1 miljoen auto's van de lopende band gerold en toen besefte waarschijnlijk niemand dat de 3-serie het meest succesvolle model van de Beierse autofabrikant zou worden. In de eerste generatie was deze middenklasser alleen beschikbaar als een tweedeurs notchback, en later als een vierdeurs, cabriolet en stationcar (Touring). In de derde generatie, die vanaf 1990 werd geproduceerd, waren een hatchback 3-serie en de M3 als coupé voor de eerste keer beschikbaar.

De BMW 3-serie als fastback is pas sinds 2013 op de markt. Dit is een combinatie van de limousine en touring, waarbij de duurste uitvoering van het model 300 pk heeft. Met topsnelheden tot 250 km/uur heeft u BMW 3-serie banden nodig die veiligheid bieden in bochten, in de regen, een korte remweg verzekeren en een hoge mate van rijstabiliteit bieden. Dit soort BMW 3-serie banden kunt u kopen bij autobandenmarkt.nl. Daarbij heeft u de keuze uit vele bandenfabrikanten en maten. In onze prijsklasse hebben we alles, van budget tot premium, waarbij u normaal gesproken minder zult betalen dan de catalogusprijs. Daarnaast bieden we een gratis levering voor twee en meer banden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.