Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor BMW X3

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor BMW X3

De BMW X3 is het kleine broertje van de succesvolle X5 SUV. Deze is in 2003 geïntroduceerd en werd om te beginnen in Oostenrijk gefabriceerd. Hier is het bedrijf Magna Steyr gevestigd, dat verantwoordelijk was voor het X3-concept. De eerste generatie kwam op de markt tot 2010. Het heeft standaard vierwielaandrijving. In het begin had de X3 een zes cilinder motor met 231 pk en een dieselmotor met 204 pk, deze werd een jaar later tot 218 pk verhoogd. Op dat moment werden meer motorversies aangeboden. Tenslotte had de eerste generatie motoren van tussen 143 en 286 pk die de auto versnelden tot 240 km/uur. In 2006 bracht BMW een gefacelifte X5 uit met kleine uiterlijke veranderingen.

Sinds 2010 kan de tweede generatie van de X5 worden besteld. Hij rolt in de VS van de lopende band met optioneel een achttrapsautomaat die standaard met de meest krachtige motor wordt geleverd. Een handmatige versnellingbak met zes versnellingen is ook beschikbaar. Als extra is een head-up-display, naast andere opties, beschikbaar. BMW X3 banden moeten op koers blijven - met name bij de hoge snelheden die mogelijk zijn met de xDrive35i. Deze versnelt van 0 naar 100 km/uur in minder dan zes seconden en heeft een topsnelheid van 245 km/uur. U kunt BMW X3 banden kopen in onze online winkel, waar u een keuze hebt uit verschillende maten en fabrikanten. Naast het hebben van een groot assortiment hechten wij grote waarde aan aantrekkelijke prijzen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.