Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor BMW X6

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor BMW X6

De BMW X6, die beschikbaar is sinds 2008, is een SUV die op de IAA in 2007 werd gepresenteerd. Niet alleen heeft deze standaard vierwielaandrijving, maar ook de nieuwe Dynamic Drive Control. De aandrijving wordt niet alleen verdeeld tussen de voor- en achterwielen, maar ook tussen de twee achterwielen. Dit maakt bijvoorbeeld het rijden op moeilijk terrein veiliger. De comfortabele functies omvatten ook een acht-traps automatische versnellingsbak, head-up-display en een achteruitrijdcamera.

Eén van de aanvankelijk in de BMW X6 aangeboden motorisaties was een 306 pk sterke V8 met twee turbo's - een première voor de Beierse autofabrikant. Het brandstofverbruik van de motoren is betrekkelijk laag, wat volgens de fabrikant het gevolg is van de BMW X6 banden die in de fabriek gemonteerd worden. De ervaring leert dat dit nog verder kan worden geoptimaliseerd. Bij autobandenmarkt.nl vindt u voor elke BMW X6 de EU bandentabel - dit helpt bij het ​​beoordelen van de efficiëntie en dus het besparen van brandstof. Dit is vooral merkbaar met motoren zoals die in de X6 M, de 555 pk sterke motor verbruikt gemiddeld 14 liter brandstof voor 100 km.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.