We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor CITROEN

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Citroen

De geschiedenis van Citroen begon in 1919 toen de eerste Citroen A was geproduceerd. Nu is Citroen één van de meest belangrijke Europese autofabrikanten. Hun gamma bevat compacte en middenklasse auto's maar ook luxe voertuigen en minivans. Het gamma van banden voor Citroen is ook gevarieerd. Enige van hun meest populaire modellen zijn:

  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8

De meeste modellen zijn direct uitgerusty met banden van Michelin. Sommige C3 modellen zijn uitgerust met banden van Bridgestone. Bij het zoeken van banden voor een Citroen kunt u ook banden van andere bandenfabrikanten kiezen. De bandenmaat die moet worden gebruikt is afhankelijk van het model en de prestaties van de auto. Als het gaat om de compacte autoklasse, is het aanbod relatief beperkt. Voor de Citroen C2 met de 1.1 l. motor, is de aanbevolen bandenmaat 175/65 R14, terwijl voor de Citroen C3 u kunt kiezen tussen 185/65 R15, 195/55 R16 of 205/45 R17. Voor de Citroen C8, kunnen verschillende bandenmaten worden gebruikt zolang hun breedte niet groter is dan 215 mm. U kunt nagaan welke maten zijn goedgekeurd voor uw auto door de identiteitskaart of het kentekenbewijs van de auto te raadplegen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.