Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor CITROEN Jumper

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Citroën Jumper banden voor de bestelwagen van Citroën

De Citroën Jumper is een grotere bestelbus van Citroën en wordt in België een camionette genoemd. De Jumper is bijzonder geschikt als verhuiswagen, of bedrijfswagen. Dit heeft alles te maken met de grote laadruimte van de Jumper. Ondanks de grote laadruimte en omvang van de Jumper, mag deze gewoon met een rijbewijs B bestuurd worden, tenzij het totale gewicht boven de 3500 kilo uitkomt. De Citroën Jumper is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en lengtes en zijn door de jaren heen voorzien van verschillende handige features, zoals koelinstallaties voor de laadruimte. De Jumper is verkrijgbaar met verschillende motoren en is tegenwoordig ook verkrijgbaar als elektrische bestelwagen.

Citroën Jumper banden maken het verschil

Bij een grotere auto zijn de banden en velgen van groot belang. De Jumper is nog vele malen groter dan een grotere auto en daarom moeten de Citroën Jumper banden aan speciale eisen voldoen om de wagen op de weg te kunnen houden. De Citroën Jumper banden zorgen voor een betere wegligging en verminderen de geluidsoverlast in de cabine. Zorg altijd voor de juiste bandenspanning, zeker wanneer er veel geladen moet worden in de Jumper. De combinatie van de juiste autobanden en de juiste bandenspanning zorgt voor de best mogelijke prestaties van de Jumper. De juiste banden en velgen voor de Citroën Jumper zijn direct via het internet te bestellen, tegen aantrekkelijke prijzen. Op autobandenmarkt.nl vind je hiernaast ook nog eens een groot aantal servicepartners door heel Europa die kunnen helpen bij het monteren van de banden op de bestelwagen.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.