Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor CITROEN Xsara Picasso

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Citroën Xsara Picasso banden, de juiste band voor de MPV uit Frankrijk

De Citroën Xsara Picasso is een populair type van Citroën. Dit type werd gemaakt van 2000 tot 2011 maar op dit moment wordt dit model nog altijd gemaakt, maar dan uitsluitend voor de Chinese markt. De Citroën Xsara Picasso valt onder de MPV-klasse en de compacte middenklasser met een hogere instap, waardoor het instappen en uitstappen vergemakkelijkt is. De achterste zittingen zijn in te klappen of uitneembaar, waardoor een enorm laadvolume ontstaat voor de Xsara Picasso. De auto is vooral populair onder gezinnen, maar na de facelift in 2004 met de betere motoren won het type veel terrein op alle gebieden. In 2006 kwam een nieuw type van de Picasso uit in de vorm van de Citroën C4 Picasso.

Citroën Xsara Picasso banden moeten presteren

De Citroën Xsara Picasso is een grotere auto met veel laadruimte. Dat betekent dat er gelet moet worden op de aankoop van de juiste Citroën Xsara Picasso banden. Deze zorgen voor een optimale wegligging wat belangrijk is bij grotere en zwaardere personenwagens. Daarnaast zorgen de juiste Citroën Xsara Picasso banden en velgen voor minder geluid naar de inzittenden vanaf de banden en verlagen zij het brandstofverbruik. Zorg altijd voor de juiste bandenspanning, op die manier gaan de autobanden namelijk vele malen langer mee dan wanneer de bandenspanning te hoog of te laag is. Dit zorgt tevens voor een beter contact met de weg, wat bijdraagt aan de veiligheid voor alle inzittenden. Alle velgen en banden voor modellen van Citroën zijn gemakkelijk online te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een groot assortiment met aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.