Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor DAEWOO Lanos

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Daewoo Lanos banden, autobanden die moeten presteren

De Daewoo Lanos is de eerste auto die door Daewoo gemaakt is na het stuklopen van de samenwerking met General Motors. De Zuid-Koreaanse autofabrikant heeft dit type uitgebracht als sedan en als hatchback. In 1993 werd begonnen aan de ontwikkeling, na iets minder dan drie jaar was de auto klaar voor de verkoop. De Lanos is gemaakt tot 2002, in dat jaar werd de opvolger uitgebracht, de Kalos. De Lanos kreeg in de tussentijd nog wel een facelift in 2001. De hatchback kreeg kleine aanpassingen, de sedan kreeg een volledig nieuwe achterzijde en een nieuw interieur. Ook werd de sedan van extra isolatie voorzien en werden er nieuwe stoelen ontwikkeld voor de Lanos om zo meer steun en gemak te kunnen bieden tijdens het rijden.

Daewoo Lanos banden direct via het internet kopen

Goede autobanden maken het verstel bij elke auto. De juiste Daewoo Lanos banden zijn de banden die de Lanos op de weg houden. Bij de juiste bandenspanning kunnen de winterbanden de auto voorzien van genoeg grip en de zomerbanden zorgen voor genoeg afvoer van regenwater om zo de Lanos stabiel op de weg te houden. Het kiezen van de juiste Daewoo Lanos banden zorgt ook voor een hogere mate van comfort in de auto. Een beter contact met de weg maakt de auto stabieler en reduceert het geluid dat de auto in komt vanaf de banden. Ook valt het verbruik in brandstof lager uit bij het kiezen van de juiste autobanden. Op autobandenmarkt.nl vind je duizenden banden en velgen tegen aantrekkelijke prijzen en met korte levertijden voor het grootste gemak.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.