Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor DAIHATSU Cuore

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Daihatsu Cuore banden voor alle generaties

De Daihatsu Cuore is een auto uit Japan. Het is een kleinere auto die vooral ontwikkeld is voor gebruik in de stad, vandaar de geringe omvang. Dit type staat ook bekend als de Mira, Domino en Charade, maar er kunnen kleine verschillen zijn met de Cuore. In feite is het dezelfde auto als geproduceerd werd in 1977. Intussen zijn we al een flink aantal generaties verder. In 2007 werd de zevende generatie van de Daihatsu Cuore gepresenteerd, die in twee varianten uitgebracht werd. Het grootste verschil is dat de Premium versie van de Daihatsu Cuore wel stuurbekrachtiging heeft, de achterbank versteld kan worden en het dashboard aangepast is. De motor is met 69 pk sterker dan de motor van de zesde generatie. De motor is veelal geprezen om het lage verbruik en de lage uitstootwaardes.

Daihatsu Cuore banden online kopen

Daihatsu Cuore-modellen zijn in veel varianten over heel de wereld verkocht. De zevende generatie is bijzonder populair omdat deze zo zuinig is en de juiste Daihatsu Cuore banden kunnen hieraan bijdragen door een lagere rolweerstand. Aangezien de Daihatsu Cuore banden veel in de stad gebruikt worden, is het verstandig om te letten op wangbescherming, zodat het raken van een stoeprand niet direct zorgt voor een lekke band. Houd de banden altijd op de juiste spanning voor de beste prestaties, dit zorgt er ook voor dat de banden langer mee zullen gaan. Op autobandenmarkt vind je alle Daihatsu Cuore banden en velgen, die binnen de kortste keren aan huis geleverd kunnen worden, of bij een servicepartner die ze direct kan monteren op de auto.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.