We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor FIAT Cinquecento

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Fiat Cinquecento banden voor de miniklasse van Fiat

De Fiat Cinquecento valt in de miniklasse en dat is duidelijk te zien aan de geringe omvang van de auto. De Fiat Cinquecento is gemaakt tussen 1991 en 1998 en is een auto die voornamelijk goed gebruikt kan worden in de stad. Opvallend is dat er twee modellen zijn van dit type: Een met de motor voorin de wagen, de ander met de motor achterin de auto. Dit is zeer zeldzaam in de autobranche. De Fiat Cinquecento heeft een bescheiden motor van 40 pk die zich al meerdere keren bewezen heeft in andere kleinere modellen van Fiat. In 1994 werd een sportieve uitvoering van dit type op de markt gebracht, met een vermogen van 54 pk. Deze auto is ook groot geweest in de wereld van het racen, maar werd van de troon gestoten door de eigen opvolger die in 1999 op de markt kwam: De Fiat Seicento.

Fiat Cinquecento banden vanuit huis kopen

De kleine omvang van de Fiat Cinquecento betekent niet dat de Fiat Cinquecento banden niet belangrijk zijn. Zeker bij kleine auto’s is goed te merken wat de autobanden doen. De winterbanden en zomerbanden voor de Fiat Cinquecento zorgen voor een stabiele wegligging en goede reacties op stuurbewegingen. Dit is van belang omdat de wagen zelf weinig gewicht heeft. Zorg altijd voor de juiste bandenspanning om de prestaties van de auto en de Fiat Cinquecento banden optimaal te houden tijdens het rijden. Op autobandenmarkt.nl vind je een groot aanbod aan banden en velgen voor Fiat, met korte levertijden zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.