Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor FIAT Croma

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Fiat Croma banden, voor alle generaties van de Croma

De eerste Fiat Croma werd in 1986 gemaakt in samenwerking met Saab. Dit model werd gemaakt tot 1996 en kreeg pas in 2005 een opvolger in de tweede generatie van de Croma. Deze werd gemaakt in samenwerking met Opel en de tweede generatie zou tot 2011 doorlopen. De tweede generatie van de Croma had echter weinig gemeen met de eerste generatie, op de naam na. De auto werd zwaarder en is voornamelijk gebaseerd op de Vectra C van Opel. Dit bespaarde veel geld. Een soortgelijke truc haalde Fiat uit op het moment dat de facelift voor de tweede generatie geproduceerd werd. De looks van de Bravo werden gebruikt voor de facelift, waarbij letterlijk dezelfde koplampen gebruikt werden als bij de Fiat Bravo. Ook dit zorgde voor een flinke besparing op het moment van de economische crisis. Voor de eigenaren van de Fiat Croma en Fiat Bravo is het goed om dit in de gaten te houden bij het zoeken naar onderdelen voor de auto.

Fiat Croma banden direct vanuit huis bestellen

Fiat Croma banden voor beide generaties van de Croma zijn een goede keuze. De tweede generatie heeft een langere wielbasis en de juiste zomerbanden en winterbanden zorgen voor een betere grip en betere wegligging. Fiat Croma banden zorgen daarnaast voor een kortere remweg en een lager brandstofverbruik bij de juiste bandenspanning. Alle banden en velgen voor Fiat zijn online te bestellen. Bij autobandenmarkt.nl vind je niet alleen aantrekkelijke prijzen, je vindt ook honderden servicepartners door heel Europa die kunnen helpen met het monteren van de banden op de auto.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.