Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor FIAT Panda

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Topbanden voor Fiat Panda

Het is soms nog een klus om uit te zoeken welke band onder de Fiat Panda past. De meest voorkomende bandenmaten van de Fiat Panda zijn:

- 155/80 R13

- 165/65 R14

- 175/65 R14

- 175/65 R15

- 185/55 R15

- 185/65 R15

De 155, 165, 175 en 185 staan bijvoorbeeld voor de breedte van de autoband in millimeters. Het getal daarachter houdt verband met de hoogte. De ‘R’ staat voor radiaalband en het getal daarachter is de maat van de velg in inches.

De juiste bandenmaat vind je zo

Houd de bandenmaat van de band aan die al onder de Fiat Panda zit. De maat, het draagvermogen maar ook de snelheidscodering staan namelijk op deze band vermeld. Zo kan je niet de verkeerde band kopen. Op autobandenmarkt.nl vind je een duidelijk overzicht van welke bandenmaten en –merken geschikt zijn voor jouw Fiat Panda.

Alles in één keer vervangen

Het is verstandig om alle banden in één keer te vervangen. Handig hiervoor zijn de bandenpakketten. Daarin zitten vier prima geprijsde en kwalitatief uitstekende banden die zorgen voor de juiste band- en wielcombinatie die goed bij de Fiat Panda past. Je kunt kiezen uit zomer- of winterbanden. De banden worden compleet gemonteerd en uitgebalanceerd geleverd, met een wielmontageset en een algemene goedkeuring. Dat is nog eens een aanbieding. Bestel de banden of bandenpakketten van de Fiat Panda gemakkelijk, snel en online op autobandenmarkt.nl.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.