Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor FIAT Punto

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Fiat Punto banden: De juiste band voor de beste prestaties

In 1993 werd de Fiat Punto uitgebracht, het model dat de succesvolle Fiat Uno op moest volgen. Hoewel dit een spannend moment was voor Fiat, waren de zorgen ongegrond, in 1997 was de Fiat Punto het meest verkocht model in Europa nadat het in 1995 tot Auto van het Jaar uitgeroepen werd. Net als veel andere modellen van Fiat is ook de Punto in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er een sportieve uitvoering, een GT-uitvoering met 14 inch lichtmetalen velgen, een S en een SX uitvoering van het model. Later is er ook een cabrioversie van de Fiat Punto gekomen en na de facelift van 1997 kwamen er nog meer opties, waaronder de Fiat Punto met andere wieldoppen en lichtmetalen velgen, en de nieuwe 1.2 Fire motor met 16v. De 1.4 GT Turbo kreeg op zijn beurt een vermogen van maar liefst 130 pk. In 1999 werd de productie van de Fiat Punto gestopt, omdat er een nieuw model uitgebracht werd. Op dat punt waren er al eer dan 3,5 miljoen exemplaren verkocht.

Welke Fiat Punto banden passen bij jouw model?

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Fiat Punto op de markt gekomen, waarbij het uiterlijk verschillend is, en ook de grootte van de velg kan afwijken. Daarnaast is het de vraag hoeveel jij rijdt en onder welke omstandigheden. Op autobandenmarkt.nl vind je alle Fiat Punto banden en met een assortiment van 25.000 banden en honderden verschillende velgen is de kans bijzonder groot dat je hier zal slagen: Daarnaast worden de bestellingen ook nog eens bijzonder snel aan huis afgeleverd.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.