Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor FIAT Punto Evo

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Fiat Punto Evo banden voor de populaire Fiat

In 1993 werd begonnen met de productie van de Fiat Punto, als opvolger van de Uno die buiten het Europese continent nog wel verkocht wordt. De compacte auto werd een direct succes en in 1997 was het zelfs de meest verkochte personenauto van het jaar. De populariteit was niet alleen positief, de auto was in veel landen niet voldoende aanwezig om aan de vraag te voldoen. In 2009 kwam een facelift van de Fiat Grande Punto, die de naam Punto Evo kreeg. Het enige verschil met de Grande Punto is te vinden in de grille van de wagen en de achterzijde. De echte verschillen zijn terug te vinden op het dashboard en de verschillende motoren waarmee de auto geleverd kan worden, waaronder de Fire-serie.

Fiat Punto Evo banden bestellen vanuit huis

De Fiat Punto is een gewild model en er rijden duizenden modellen rond in Nederland. Ook de Fiat Punto Evo is een succesvol model, waardoor de vraag naar Fiat Punto Evo banden groot is. De juiste Fiat Punto Evo banden en de juiste bandenspanning zorgen voor een optimale controle over de compacte auto, maar zorgen ook voor een lager brandstofverbruik en een kortere remweg. Alle banden en velgen voor de modellen van Fiat zijn gewoon vanuit huis te bestellen, zonder dat je hiervoor naar de garage moet. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed assortiment tegen aantrekkelijke prijzen, en met een lijst servicepartners bij jou in de buurt die kunnen helpen met de montage van de nieuwe banden op jouw Fiat Punto Evo.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.