We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor FIAT Scudo

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Fiat Scudo banden voor de praktische bestelwagen van Fiat

De Fiat Scudo is een praktische bestelwagen die in het middelgrote segment valt. Gezien de grote ruimte in de Scudo is het een populaire bedrijfswagen voor servicebedrijven, maar de Scudo is ook beschikbaar als taxi met ruimte voor maar liefst negen personen. De Scudo is onderdeel van een samenwerking, waardoor ook de Citroën Jumpy en Peugeot Expert onder hetzelfde kaliber vallen. De eerste generatie is opgezet in 1995 en liep tot 2007. De tweede generatie begon in 2007, waarbij vooral de nieuwere motoren opvielen. De laadruimte van vier kubieke meter is een groot voordeel en met de 109 pk motor weet je zeker dat de auto kan presteren. De Scudo is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, wat ervoor zorgt dat je op moet letten met Fiat Scudo banden bestellen.

Fiat Scudo banden voor jouw Scudo

De Fiat Scudo wordt veel gebruikt voor het vervoer van goederen en personen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn dan van groot belang. De Fiat Scudo banden zorgen ervoor dat jouw bestelwagen of taxi altijd presteert zoals jij wilt. De juiste banden en bandenspanning zorgen voor een optimaal contact met de weg en dat is waar de meeste prestaties geleverd moeten worden. Daarnaast zorgen de goede autobanden onder een bestelwagen voor minder geluid in de cabine, wat prettig is voor alle inzittenden, ook bij de taxi-uitvoeringen van de Scudo. Let altijd op de maat die op de huidige banden staat, aangezien er veel varianten op de Fiat Scudo uitgebracht zijn met afwijkende velgen. Op autobandenmarkt.nl vind je alle passende banden en velgen voor jouw Fiat Scudo, tegen aantrekkelijke prijzen en met korte levertijden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.