Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor FORD

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Ford

Het bedrijf Ford is in 1903 opgericht doorHenry Ford. Vijf jaar later kwamen de revolutionaire T-modellen op de markt. Heden is Ford één van de grootste autofabrikanten die over de hele wereld wordt gewaardeerd. Met een breed scala aan auto-modellen, voldoet Ford aan elke behoefte of eis die een bestuurder kan hebben. Door de geschikte banden voor uw Ford te kiezen verzekert u de beste wegprestaties en het besturen van uw auto is een aangename ervaring.

Bandenmerken die samenwerken met Ford

Bij het zoeken naar de beste banden kunt u uit verschillende banden kiezen bandenfabrikanten. U kunt ook voor Goodyear banden kiezen. Deze bandenfabrikant biedt kwaliteitsbanden voor de volgende modellen:
  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo
Naast Goodyear banden, gebruikt Ford ook Bridgestone banden en Michelin banden als standaarduitrusting voor hun auto's.

Optimale controle in alle situaties

Om een optimale controle over uwFord te houden, zelfs in de winter, is het raadzaam om van banden te veranderen wanneer de temperaturen onder 7 graden Celsius dalen. In sommige landen is het verplicht om uw auto uit te rusten met passende banden, afhankelijk van het jaargetijde (winter of zomer). Om een optimale grip te krijgen in het winterseizoen kunt u banden kiezen met het sneeuwvloksymbool;M+S banden bieden goede stabiliteit in modder en sneeuw.

Optimale tractie, ongeacht de weersomstandigheden

All-season banden zijn een compromis tussenzomerbanden en winterbanden. All-season banden kunnen het hele jaar door worden gebruikt. U kunt deze banden herkennen aan de volgende symbolen: een zon, een regendruppel of een blad. Run-Flat banden zijn geschikt voor noodsituaties (bijvoorbeeld bij een lekke band). Met dit soort banden kunt u veilig rijden in geval van aanzienlijk luchtverlies. U kunt nog steeds maximaal 100 km rijden met een snelheid van maximaal 80 km / uur Op deze manier kunt u zelf naar een garage rijden in plaats van op de wegenwacht te wachten.
Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.