Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor FORD Transit Connect

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Ford Transit Connect banden, wanneer prestaties tellen

De eerste generatie van de Ford Transit Connect werd ontworpen door Peter Horbury en in 2002 begon de verkoop in Amerika. De Transit Connect is onderdeel van Ford Europa en pas in 2010 werd deze Ford overgebracht naar Amerika. De Ford Transit Connect is een compacte bestelwagen. Deze is ook verkrijgbaar met achterruiten en achterbanken, onder de naam Tourneo Connect. De eerste generatie van de Ford Transit Connect werd gemaakt tot 2013. In 2012 werd al begonnen met de verkoop van de tweede generatie, die in Amsterdam gepresenteerd werd. Het liftmechanisme zorgde voor het grote succes van de tweede generatie: Vervoersbedrijven en mensen in rolstoelen hadden hier bijzonder veel baat bij. De Ford Transit Connect is dan ook een gewilde auto onder de taxibedrijven.

Ford Transit Connect banden kopen tegen aantrekkelijke prijzen

Een bestelwagen die gemaakt is voor het vervoeren van goederen of mensen moet veilig zijn en een optimale wegligging hebben. Daar spelen de Ford Transit Connect banden een grote rol bij. De autobanden zijn het enige contact dat de auto met het wegdek heeft. De juiste Ford Transit Connect banden en bandenspanning zorgt voor een kortere remweg, betere reacties op het stuur en vooral ook een lager verbruik in het brandstof. Daarnaast zorgen zij voor meer comfort voor de inzittenden, omdat er minder geluid naar de auto zelf komt. Deze banden zijn gewoon vanuit huis te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod aan banden en velgen, die door verschillende servicepartners bij jou in de buurt gemonteerd kunnen worden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.