Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor HYUNDAI Santa Fe

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe werd in 2001 op de markt gebracht en werd sinds 2000 gefabriceerd. Het was de eerste SUV van het Zuid-Koreaanse bedrijf en deze begon succesvol in de Verenigde Staten, maar in andere regioÕs had hij minder succes. De voorwielaandrijving is standaard, maar het model kan worden besteld met vierwielaandrijving. De eerste generatie werd in 2006 vervangen door de tweede generatie Ð aan de buitenkant hadden de versies weinig gemeen. Er kwam meer ruimte in het interieur en een derde zitrij was nu optioneel beschikbaar wat de Hyundai Santa Fe tot een zevenzitter maakte. Met een nieuw design en moderne technologie wilde men een jongere doelgroep kopers aantrekken en het model werd Sportsroader genoemd.

Gedurende meerdere jaren rolde de Santa Fe van de lopende band in de Tsjechische Republiek en, in Noord-Amerika, in Georgia USA. De derde generatie van de Hyundai Santa Fe is sinds 2012 beschikbaar en staat bekend als de Grand Santa Fe, de vervanger van de ix55. Klanten kunnen kiezen uit verschillende motoren. Hyundai Santa Fe banden moeten bijna 200 pk op de weg overbrengen. Een voldoende diep profiel en een goede rubbersamenstelling zijn dan belangrijk. Dit is het soort Hyundai Santa Fe banden die autobandenmarkt.nl u kan bieden. In onze online shop zijn verschillende bandenmaten van vele bekende bandenfabrikanten beschikbaar.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.