Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor HYUNDAI Tucson

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is een SUV die tussen 2005 en 2010 werd gefabriceerd. Zijn opvolger, de ix35, is sinds 2009 op de markt. De eenvoudigste versie van een nieuwe Tucson kostte minder dan 20.000 euro wat echt goedkoop was voor een auto uit dit segment. Hij werd aangeboden met voorwiel- of vierwielaandrijving. Er waren verschillende motoren beschikbaar. De kleinste benzinemotor had 141 pk, terwijl de V6-benzinemotor 175 pk had. Daarnaast was er een viercilinder dieselmotor die drie keer is gemoderniseerd.

De Hyundai Tucson is gebouwd op de technische basis van de Kia Sportage en had een wielbasis van 2,63 meter. Voor de wielen van deze auto zijn meerdere Hyundai Tucson banden in verschillende maten geschikt. In de handleiding vind u welke afmetingen geschikt zijn voor uw auto en welke banden zijn goedgekeurd. Als u de handleiding niet bij de hand hebt, kunt u gebruik maken van onze eenvoudige zoekfunctie. Kies het model en het modeljaar van uw auto waarna de juiste Hyundai Tucson banden getoond worden. U kunt ze op uw thuisadres of op een ander adres (bijvoorbeeld een garage) laten leveren. Voor twee banden of meer is de levering gratis.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.