Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor INFINITI

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor uw Infinity

Infiniti is een luxemerk, opgericht in 1989 door de autofabrikant Nissan.
Momenteel heeft deze autofabrikant vier modellen. Naast twee SUV-modellen, biedt Infiniti een limousine en een cabriolet model. Het model Ex SUV Infiniti is oorspronkelijk voorzien van de volgende bandenmaten: 225/60 R17 of 225/55 R18. Voor het SUV FX model kunt u ook de maten 265/50 R20 gebruiken. Het model Infinity G is voorzien van de bandenmaten 225/50 R18 of 245/45 R18. Kleinere formaten worden geaccepteerd voor de oudere modellen zoals de Infiniti G20. De standaard bandenmaat voor Infiniti auto's is 195/65 R15.

De Infiniti banden bieden veiligheid

Premium banden bieden een optimale grip op de weg en dat onder elke weersomstandigheden. Omdat het water uit de contactzone van de band wordt afgevoerd, houdt u een optimale controle over uw auto, zelfs bij aquaplaning. Let op rentabiliteit bij het kopen van banden. Als een band minder slijtage heeft, is het brandstofverbruik ook lager. Dit verhoogt de prestaties van de band. Daarnaast bieden Infiniti banden een verminderd geluidsniveau en een hoog comfort.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.