Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor IVECO

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Iveco banden voor de wagens die moeten presteren

Iveco is een bedrijf dat in alle volledigheid Industrial Vehicle Corporation heet. De onderneming maakt autobussen en vrachtwagens en maakt ongeveer 200.000 wagens per jaar waarmee het een van de marktleiders in Europa is. Dat is opvallend, want Iveco is onderdeel van CNH Industrial en dit bedrijf werd pas in 2012 opgericht. Iveco heeft echter aanzienlijk meer ervaring dan dat, aangezien het al in 1975 uit een fusie ontstaan is. CNH Industrial richt zich op alle vrachtwagens, autobussen en voertuigen voor de agrarische sector en de industrie. Iveco maakt naast de bussen en vrachtwagens ook brandweerwagens. Stuk voor stuk machines met flinke motoren die moeten presteren op momenten dat het echt belangrijk is.

Iveco banden, wanneer er echt werk verzet moet worden

Er zijn bepaalde eisen aan autobanden, omdat deze de veiligheid moeten garanderen. Bij vrachtwagens en bussen gaan de eisen nog eens flink omhoog. De Iveco banden moeten op alle momenten kunnen presteren, met veel gewicht en onder extreme omstandigheden. Dit is een kwestie van het redden van mensenlevens door de goede banden te kiezen. Iveco heeft als onderdeel van CNH Industrial een grote naam opgebouwd en verkoopt voertuigen over heel de wereld, maar leunt daarbij tegelijkertijd ook op de jarenlange ervaring van de eigen naam. De juiste Iveco banden zijn een keuze waarmee het verschil gemaakt kan worden. Kwalitatieve banden maken het makkelijker om de wagens van Iveco optimaal te laten presteren. Op autobandenmarkt.nl vind je alle mogelijke banden voor jouw Iveco, met een lange lijst aan servicepartners die kunnen helpen bij het monteren van de banden op de velg, of direct op de Iveco.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.