Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor JEEP Grand Cherokee

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Jeep Grand Cherokee banden voor de luxe SUV van Jeep

Na jaren van ontwikkeling werd in 1992 de Jeep Grand Cherokee uitgebracht, waarbij de verkopen in 1993 zouden beginnen. Het is een luxere SUV die door de jaren heen steeds verder van features en opties voorzien werd, om zo ook werkelijk in het luxere segment te vallen. In 1999 kwam de tweede generatie van Jeep Grand Cherokee op de markt, een nagenoeg compleet nieuwe auto die slechts 127 onderdelen gemeen heeft met de voorganger. Eind 2004 zou de derde generatie komen. Deze wagen werd voorzien van meer opties en features en werd voorzien van een sterke motor. De nadruk van de derde generatie ligt op vermogen en luxe, maar scoort ook alle punten op het gebied van veiligheid bij de verschillende testen. In 2011 werd begonnen met de verkoop van de vierde generatie, deze generatie kreeg nog meer features mee, maar is vooral qua stroomlijning een opvallende auto.

Jeep Grand Cherokee banden, zorg voor comfort

Een luxe SUV is zo luxe als de keuze voor de banden. Bij een luxere SUV wordt vooral gedacht aan comfortabel rijden en dat wordt grotendeels bepaald door de keuze voor de autobanden. Goede Jeep Grand Cherokee banden zorgen voor een stabiele wegligging, waardoor de Jeep goed reageert op de stuurbewegingen. Daarnaast komt er minder geluid naar de cabine en wordt het brandstofverbruik teruggebracht door een lagere rolweerstand. Alle banden en velgen voor Jeep zijn direct via het internet te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed assortiment, met korte levertijden en veel partners die de banden direct kunnen monteren op jouw Jeep.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.