Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor KIA Rio

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Kia Rio banden voor de compacte Kia

De Kia Rio werd voor het eerst op de markt gebracht in 2000. Het is een kleinere auto die eerst alleen met een 1,5 liter benzinemotor geleverd kon worden, maar dit werd in 2003 al aangepast. Dit was tevens het moment van de facelift, waarbij verschillende onderdelen aangepast werden zoals de lampen. In 2006 kwam de tweede generatie van de Rio op de markt. Hiermee richtte Kia zich meer op de Europese markt en niet op de Aziatische markt. Er was vooral meer ruimte voor de langere mensen, maar door de langere wielbasis was de nieuwe Rio lang niet meer zo compact. In 2011 werd de derde generatie gepresenteerd. Dit is een hatchback met drie of vijf deuren en kan geleverd worden met verschillende motoren en opties. Hiermee heeft Kia een relatief groot deel van de Europese markt naar zich toe weten te trekken.

Kia Rio banden online bestellen vanuit huis

De compacte Kia Rio is zo goed op de straat als de autobanden zijn. De goede Kia Rio banden zorgen voor een goede wegligging, waardoor het comfort voor de inzittenden hoger is. Tevens zorgen de Kia Rio banden voor een lager brandstofverbruik en minder geluid tijdens het rijden. Voor de veiligheid zijn de juiste autobanden en bandenspanning een harde eis: Zij houden de Rio bestuurbaar in lastige omstandigheden en verkorten de remweg. Op autobandenmarkt.nl vind je een groot assortiment aan banden voor Kia die binnen enkele werkdagen al aan de deur geleverd kunnen worden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.