Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor LANCIA

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor uw Lancia

Lancia is onderdeel van de beroemde Fiat-groep sinds 1969 en werd door Vincenzo Lancia opgericht in 1906 in Turijn (de stad waar veel van de Italiaanse autogeschiedenis plaatsvond). Lancia gebruikt letters uit het Griekse alfabet om zijn modellen aan te duiden en had veel succes in autosporten, na een korte verschijning in de Formule 1 in de jaren 50, speelde het bedrijf vanaf de jaren 70 een rol in de rallysport.
In 1972 won de prachtige Fulvia het Internationale kampioenschap, voor de winnende reeks in de in 1973 opgerichte World Rally Championship (WRC).

Legendes in de Rally

Verbazingwekkend: ondanks het feit dat Lancia in 1993 met de rally stopte blijft het merk tot heden de meest succesvolle autofabrikant in de WRC. De revolutionaire Stratos won de titel in 1974, 1975 en 1976. De D37, de laatste van de kampioenen met achterwielaandrijving uit het 'romantische tijdperk', won in 1983. En de legendarische Delta slaagde de meest ongelooflijke prestatie in de WRC geschiedenis, het winnen van zes opeenvolgende titels tussen 1987 en 1992.

Hoewel de fabrikant sinds juni 2014 zijn modellen niet langer buiten Italië verkoopt, biedt autobandenmarkt.nl u nog steeds een volledige catalogus met zomer-, winter-, en all season banden voor uw Lancia. Voor de klassieke Lancia Delta, raden wij bandenmerken aan als Bridgestone, Continental of Maxxis, en voor de Prisma merken als Fulda of Viking erg populair. Natuurlijk, de bovengenoemde bandenmerken vertegenwoordigen slechts een fractie van wat we voor uw Lancia te bieden hebben, ongeacht het model.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.