Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor LAND ROVER Discovery

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Land Rover Discovery banden voor de luxere terreinwagen

De Land Rover Discovery is een zeer geschikte terreinwagen. Het is een luxer model dat het op de extreme terreinen af moet leggen tegen de Land Rover Defender, maar is goedkoper dan de tegenhangers zoals de Range Rover. In 1989 werd de eerste Discovery gemaakt en vanwege het succes van het model is Land Rover op dit moment al bij de vierde generatie aanbeland. De verschillende generaties van de Discovery zijn door de jaren heen allemaal van een facelift voorzien en worden ook gebruikt door de politie en douane over de grens. De Discovery modellen zijn met verschillende motoren te verkrijgen. De derde generatie presteert zeer sterk op de weg, maar is door het gewicht wat minder geschikt voor de zachtere ondergrond. Het is verstandig om voor alle types na te denken over de Land Rover Discovery banden die je kiest.

Land Rover Discovery banden kiezen op basis van het gebruik

De Land Rover Discovery is een luxere terreinwagen en wordt ook gebruikt voor uitsluitend rijden op asfalt. De Land Rover Discovery banden die je kiest, moeten passen bij de manier waarop je de auto gebruikt. Land Rover Discovery banden die gemaakt zijn voor het gebruik op het asfalt, bieden een prima wegligging en comfort, maar geven weinig grip op extremere ondergrond. Kies daarom de banden voor jouw Discovery aan de hand van de manier waarop jij de auto gebruikt. Alle banden en velgen voor alle generaties van dit type vind je gewoon op het internet. Bij autobandenmarkt.nl vind je ook veel servicepartners die de banden direct op de auto kunnen monteren.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.