Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor MAZDA 5

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor Mazda 5

De Mazda 5 kwam in 2005 op de markt als opvolger van de Mazda Premacy en heeft bij de Japanse autofabrikant een plaats in het MPV-segment. In Japan wordt het model echter nog steeds verkocht onder de naam Premacy. In dit land was de eerste generatie beschikbaar in drie uitvoeringen: Comfort, Exclusive en Top. De klant kreeg een voertuig met twee schuifdeuren, zeven zitplaatsen en een achteruitkijkcamera als opties. Verschillende motoren maken het programma compleet.

In 2007 kreeg de Mazda 5 een facelift, die een aantal technische innovaties inhielden. De tweede generatie wordt sinds 2010 vervaardigd. Deze is langer en tevens met een dieselmotor beschikbaar, die net zo krachtig is als de kleinste benzinemotor, maar wel minder capaciteit heeft. De viercilinder common-rail motor brengt de auto van A naar B op vier Mazda 5 banden en verbruikt gemiddeld vijf liter diesel voor elke 100 km. De juiste Mazda 5 banden met een lage rolweerstand helpen ook om brandstof te besparen. Hoe effici‘nt een band op dit gebied is kan worden bepaald door het EU-bandenetiket te raadplegen dat op de onlineshop autobandenmarkt.nl duidelijk wordt weergegeven. U zult onmiddellijk in staat zijn om te zien of de band niet alleen goedkoop is, maar ook voordelig is in het dagelijkse gebruik.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.