Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor MAZDA CX-5

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Banden voor Mazda CX-5

De Mazda CX 5 is een SUV die sinds 2011 beschikbaar is geweest en in Japan is gefabriceerd - in Duitsland is het model sinds 2012 verkrijgbaar. De klanten kunnen kiezen uit drie motoren en afwerkingen. De 2.0 liter benzinemotor kan met de optie van voorwiel- of vierwielaandrijving worden besteld. De CX 5 met Biturbo dieselmotor kan zowel worden gekocht met vierwielaandrijving, of met voorwielaandrijving en inschakelbare vierwielaandrijving.

Alle motoren versnellen van 0 naar 100 km/uur in ongeveer tien seconden en voldoen aan de Euro 5 norm (benzinemotor) of de emissienorm Euro 6. In de Euro NCAP-crashtest scoorde de Mazda CX 5 vijf sterren van de mogelijke vijf: 94 procent voor de veiligheid van volwassen passagiers, 87 procent voor kinderen en 64 procent voor de veiligheid van voetgangers. Mazda CR-X 5 banden met een profieldiepte van ten minste vier millimeter dragen ook bij aan de veiligheid. Als u banden voor uw Mazda CX 5 zoekt, zult u die op autobandenmarkt.nl zeker vinden. Hier hebt u niet alleen de keuze uit verschillende bandenfabrikanten en prijsklassen Ð we geven u ook de keuze uit verschillende bandenmaten. Raadpleeg de handleiding van uw auto om te kijken welke bandenmaten zijn goedgekeurd en koop vervolgens uw Mazda CR-X 5 banden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.