Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Banden voor MERCEDES-BENZ

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor uw Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is één van de bekendste autofabrikanten in de wereld, daarom zijn de meeste bandenmerken geschikt voor de Mercedez-Benz modellen. Mercedes werkt samen met diverse bandenfabrikanten voor de standaarduitrusting van hun modellen. Automodellen zoals SLK of de C en E klassen zijn oorspronkelijk voorzien van Ecopia banden die zijn gefabriceerd door Bridgestone. Mercedes gebruikt ook banden van Dunlop en Yokohama.

Kwaliteitsbanden bieden het best comfort

Mercedes auto's staan bekend om de hoge comfort dat ze bieden. Maar dat comfort hangt af van de juiste banden. Door kwaliteitsbanden met een laag geluidsniveau te kiezen, wordt het geluid aanzienlijk verminderd, zowel binnen als buiten de auto. De lage rolweerstand verzekert een laag brandstofverbruik en lange levensduur. Door kwaliteitsbanden voor u Mercedes-Benz te kiezen garandeert u uw veiligheid op de weg onder alle weersomstandigheden. Door de optimale afvoer van water uit het loopvlak van de band garanderen kwaliteitsbanden een maximale controle, zelfs bij aquaplaning.
Wat uw automodel ook is, op autobandenmarkt.nl vindt u de geschikte banden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.