We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor MERCEDES-BENZ E-Klasse

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Banden voor de Mercedes E-Klasse

De E-Klasse van Mercedes - de E staat voor executive - is het hogere middenklassevoertuig van het automobielconcern uit Stuttgart en is een directe concurrent van de 5-serie van BMW en de Audi A6. De E-Klasse heeft lang met de concurrent uit Ingolstadt gestreden om de titel van meest verkochte auto in deze voertuigklasse. De huidige E-Klasse is verkrijgbaar als een coupé en cabriolet en is heeft als basis het onderstel van de C-Klasse. Het ontwerp van de coupé is erg aerodynamisch gehouden en heeft op de CLA een betere CW-waarde. Ondanks het feit dat de E-Klasse van Mercedes-Benz niet bepaald goedkoop is, wordt hij goed verkocht.

De banden voor de Mercedes E-Klasse op autobandenmarkt.nl zijn daarentegen goedkoop en worden aangeboden tegen een prijs die een stuk lager ligt dan de catalogusprijs. En u hoeft wat kwaliteit betreft geen concessies te doen, want premium merken als Pirelli en Kumho maken deel uit van onze uitgebreide assortiment banden voor de Mercedes E-Klasse.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.