Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Banden voor MERCEDES-BENZ V-Klasse

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Mercedes V-klasse banden voor de bus van Mercedes

De Mercedes V-klasse, ofwel de Viano van Mercedes, is een Mercedes-Benz Vito waarbij de laadruimte ingewisseld is voor extra stoelen om zo meer mensen mee te kunnen nemen in de auto. De eerste generatie ging in de verkoop in 1996, de tweede generatie volgde in 2004 en zes jaar later volgde een ingrijpende facelift waarbij veel elementen in en buiten de V-klasse aangepast werden. De Viano is niet alleen verkrijgbaar met verschillende motoren, maar ook met verschillende soorten aandrijving. Naast verschillende generaties zijn er ook drie verschillende lengtes voor de V-klasse van Mercedes en worden deze bussen ook ingezet door bedrijven. In 2013 werden er nog een aantal speciale versies van de Vito en Viano gelanceerd, waarvan een groot aantal met gelimiteerde oplage.

Mercedes V-klasse moeten presteren zoals jij wilt

De Mercedes V-klasse banden zijn een belangrijk punt bij het onderhoud aan de auto. De grotere bus van Mercedes heeft vaak veel gewicht te verduren en dat gewicht moet op de weg gehouden worden. De juiste Mercedes V-klasse banden en de juiste bandenspanning zorgen voor een goed contact met de weg. Let ook op het geluidsniveau van de banden: Hoe lager het aantal decibel, hoe minder geluid van de straat naar de bestelbus komt. Dat is praktisch wanneer er meer mensen in de Mercedes V-klasse zitten tijdens het rijden en verhoogt het comfort, zeker bij het rijden van langere afstanden. Alle banden en velgen voor de modellen van Mercedes zijn direct via het internet te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod, met korte levertijden en tal van servicepartners die ingezet kunnen worden voor de montage van de autobanden.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.