Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Banden voor MITSUBISHI

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:
more ...

Banden voor Mitsubishi

Mitsubishi is een Japanse autoproducent, met hoofdkantoor in Tokyo,en is een multinationale autoproducent sinds 1917. Dit bedrijf is één van de grootste autoproducenten in Japan, is zelfs wereldwijd heel populair.Omdat er zoveel wagens verkocht worden, levert bijna elke bandenproducent de goede banden voor uw Mitsubishi – aanvankelijk werkte het Japanse bedrijf vooral met Bridgestone.

Mitsubishi blijft zijn klanten de beste en meest betaalbare wagens op de hedendaagse markt aanbieden. Mitsubishi auto’s rijden in een groot aantal verschillende omstandigheden, van regen tot racen in wettelijke race-evenementen. Zo is bijvoorbeeld de Mitsubishi Pajero SUV uitgerust met Bridgestone-banden. Mitsubishi gebruikt daarnaast ook Dunlop en Yokohama banden.

Kies het juiste formaat banden voor uw Mitsubishi

Als u niet zeker bent over het formaat of merk banden die door Mitsubishi aanbevolen worden voor uw voertuig,raadpleeg dan het Eigenaars’Handboek van uw voertuig. Voor de meeste modellen kunt u kiezen uit verschillende bandenformaten die online verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld,de Mitsubishi ASX heeft standaard 215/65 R16 banden. Als optie kunt u ook één van de volgende formaten gebruiken:

  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17

Wij bieden de grootste keuze bandenformaten en -merken online,om u te helpen de juiste bandenkeuze te maken voor uw Mitsubishi.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.